Administrație Publică

1 IUNIE – “PRIMĂRIA COPIILOR”

mai 31, 2013

_DSC0236Primăria oraşului Sinaia sărbătoreşte şi în acest an Ziua Copilului, alături de preşcolari şi de elevii claselor I-IV din Sinaia.

În cadrul celei de-a IX-a ediţii a evenimentului “Primăria Copiilor”, în data de 31 mai 2013, începând cu orele 09.00 sunt aşteptaţi la Primărie peste 650 de copii. De ziua lor, cei mici vor vizita toate birourile instituției pentru a cunoaşte activitatea administraţiei publice locale şi vor primi dulciuri. Apoi, toți copiii vor avea acces gratuit pentru a se juca la saltelele pneumatice situate în curtea şcolii “George Enescu” şi se vor putea plimba prin oraş cu trenuleţul.

Special pentru cei mici, în fata Primăriei vor fi amenajate mai multe ateliere de creaţie unde copiii vor descoperi tainele vechilor mesteşuguri româneşti, dar şi tehnici noi de realizare a decoraţiunilor şi bijuteriilor, lucrând sub îndrumarea atentă a meşterilor populari şi artiştilor handmade.

Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia: “De Ziua Copilului obișnuim la primărie să deschidem larg porţile pentru toţi elevii şi preşcolarii oraşului Sinaia. Totodată, este şi pentru noi un prilej de bucurie deoarece nimic nu se compară cu energia pozitivă pe care copiii au capacitatea să ne-o transmită atât de uşor. Cred că este interesant pentru ei să vadă cum funcţionează administraţia locală, ce facem pentru oraş şi care sunt planurile noastre pentru viitor… un viitor care le aparţine şi în care sperăm să se implice cât mai mult.”

Copiii aşteptaţi să-şi sărbătorească ziua la Primăria Sinaia, provin de la toate grădiniţele oraşului şi din clasele primare ale şcolilor “George Enescu” şi “Principesa Maria”.

Activităţile dedicate lor vor începe la ora 9.00 şi se vor finaliza în jurul orei 12.00. În acest interval mai mulţi animatori vor întreține voia bună, dansul şi atmosfera de sărbătoare.

_DSC0403 _DSC0394 _DSC0393 _DSC0322 _DSC0236 _DSC0222 _DSC0216 _DSC0205

Last modified: iunie 3, 2013

Comments are closed.