Administrație Publică

COMUNICAT DE PRESA

septembrie 20, 2013

FESTIVALUL “SINAIA FOREVER”, ediţia a XIX-a  – VIA SINAIA FOREVER

Primăria oraşului Sinaia organizează în perioada 27-29 septembrie 2013 cea de a XIX – a ediţie a Festivalului “Sinaia Forever” devenit demult o tradiţie, un brand al oraşului şi totodată cel mai important eveniment pentru sinăieni și Sinaia.

Vlad Oprea, Primarul oraşului Sinaia: “Centrul stațiunii se transformă în VIA SINAIA – Design Verde Deschis – un proiect de regenerare urbană fără precedent.

Un asemenea proiect îți schimbă viața!

Ne aflăm într-o etapă unică, cu care cei mai mulți dintre noi ne întâlnim doar o dată în viață, transformarea orașului nostru. Anul acesta ne pregătim pentru viitor. Sinaia este în plină schimbare.

            Astfel, putem spune că ne aflăm în plin șantier. Îmi doresc să veniți cu plăcere la fiecare ediție a Festivalului ”Sinaia Forever”, dar cel mai mult vreau, ca în viitor, să regăsiți aici un centru renăscut și o stațiune în care veți simti siguranță și confort.

            Vă aştept la festival!”

 

Sinaia Forever este unicul festival din România care aduce în fața publicului în fiecare an, un concept nou.

Timp de 19 ani am abordat teme ca: toamna, muntele, istoria regală a orașului, natura, cultura, dragostea, schiul sau Casinoul.

Tema ediției de anul acesta este: “Via Sinaia Forever”. Această temă a fost aleasă pentru a sărbători un proiect important pentru Sinaia. Este un proiect din fonduri europene, în valoare de 20 de milioane de euro câștigat de echipa Primăriei Sinaia.

Datorită notorietății evenimentul s-a transformat într-un adevărat brand, simbolizând abordarea creativă a unui eveniment de tipul zilele orașului.

An de an, în ultimul week-end din luna septembrie la Sinaia este sărbătoare, este Festivalul ”Sinaia Forever”, întotdeauna altfel, pentru a fi trecut pe lista festivalurilor de nelipsit.

În fiecare săptămână din luna festivalului vom face cunoscute public câteva din numele artiștilor care vor concerta pe scena din Parcul Dimitrie Ghica.

De asemenea, lansăm invitația la: workshop –uri, expoziții vii și FILM 4 FUN.

www.facebook.com/primariasinaia

Last modified: septembrie 20, 2013

Comments are closed.