Administrație Publică

La Sinaia s-au deschis toate pârtiile de schi!

ianuarie 30, 2014

Astăzi, 30 ianuarie, Administrația Domeniului Schiabil Sinaia a anunțat ca toate pârtiile din Sinaia au fost deschise și sunt practicabile în condiții de siguranță. In ultimele patru zile s-au efectuat lucrări de întreținere si bătătorire a stratului de zăpadă, au fost puse balize și plase de siguranță, s-au montat semnalizatoare. Stratul de zăpadă este între 30 și 60 de centimetri și toate instalațiile pe cablu funcționează.

Vlad Oprea, primarulPartii_schi_SINAIA orașului Sinaia: “După o lungă așteptare suntem fericiți să anunțăm deschiderea tuturor părtiilor de schi din Sinaia. Invităm turiștii să se bucure de schiul la altitudine și de vremea superbă de afară, aici, în vârful Bucegilor. Am depus eforturi mari sa asigurăm pârtiile din Sinaia, dar îi rog pe toți practicanții sporturilor de iarnă sa fie atenți și să respecte Decalogul Schiorilor. Nu vă aventurați  în zone nesemnalizate sau pe pârtii care depășesc abilitățile voastre. Vă doresc o iarnă minunată, la Sinaia!”

Starea Pârtiilor:

Pârtia Nouă (Cota 1400 – Telegondola Sinaia) – Stare excelentă, strat de zăpadă aprox. 40 cm.

Valea Soarelui – Stare excelentă, strat de zăpadă de aprox. 50 cm.

Valea Dorului și variante – Stare foarte bună, strat de zăpadă aproximativ 50 cm.

Pârtia Carp și Variante – Stare bună dar evitați să va aventurați dacă nu stăpâniți foarte bine schiurile sau plăcile. Pârtia se adresează sportivilor avansați!

Drumul de Vară – Stare bună, strat de zăpadă de aproximativ 40 cm.

Tarifele practicate pentru Telegondola Sinaia, Telescaunul Soarelui și Babyski Pârtia Nouă, starea pârtiilor și harta pârtiilor le găsiți pe site-ul www.sinaia-ski.ro.

 

 

 

Last modified: aprilie 12, 2021

Comments are closed.