Administrație Publică

În aceste zile, la Cota 2000 se desfășoară cea de-a VII-a ediție a WINTER AIR SPORTS

martie 13, 2014

KITEMANIA Club si Primăria orasului SINAIA

Vă invită în perioada 11-16 martie 2014, pe platoul de la Cota 2000 din Sinaia, unde se va desfășura a VII-a ediție a WINTER AIR SPORTS, un festival de anvergură, dedicat sporturilor de iarnă desfășurat în România.

1925236_737603629583084_2027521066_nEste un festival cu tradiție ajuns la al 7- lea an consecutiv, care se adresează tuturor pasionaților de sporturi extreme, practicanților de snowkite, speedfly (parașuta cu schiuri), zbor cu parapanta sau pur și simplu schi extrem sau snowboard.

Ca în fiecare an, și la această ediție vor participa majoritatea practicanților acestor sporturi, de la cei mai experimentați competitori pînă la amatori entuziaști, dar și invitați speciali din străinătate, campioni și sportivi de renume mondial, care vor oferi show-uri spectaculoase în fiecare zi a festivalului.

WINTER AIR SPORTS se desfășoară pe platoul de la Cota 2000 în imediata vecinătate a telecabinei, având baza la stația de sus a telescaunului din Valea Dorului dar si jos in Valea Soarelui, depinde de conditia meteo.

Evenimentul este organizat la standarde profesionale, participanții se pot înscrie la mai multe categorii de concursuri: Race Kite, Freestyle, SpeedFly, FreeRide Slalom -.

În afara competițiilor vor mai avea loc demonstrații acrobatice de free style sau big air oferite de oaspeții noștri, profesioniști ai acestor discipline.

         Oliver Palmers (Austria);

         Toma Coconea (România) –

DSC_0029Deasemenea vor avea loc sesiuni introductive si de inițiere sub supravegherea instructorilor pentru toți cei care doresc să încerce pentru prima dată experiența snowkiting-ului.

Pentru toată perioada desfășurării festivalului a fost rezervat hotelul Cota 1400 din Sinaia, unde se va stabili tabăra de bază a tuturor participanților, și unde se vor desfășura și alte activități conexe pentru publicul spectator:  videoproiecții, demonstrații, și bineînțeles petrecerea de final la care toată lumea va fi invitată.

Competitori sau spectatori, toți cei care vor să se bucure de un spectacol extraordinar, sau doar să se relaxeze într-un mediu deosebit, sunt așteptați la WINTER AIR SPORTS 2014!

WINTER AIR SPORTSeste organizat, ca în fiecare an, în parteneriat cu Primăria orașului Sinaia  și este susținut de xtremvideo.ro – reprezentant oficial GoPro în România.

 

Last modified: aprilie 12, 2021

Comments are closed.