Administrație Publică

Premii ca la New York Gala “ACADEMIA SINAIA” Ediţia a IX-a

iunie 11, 2014

Primăria oraşului Sinaia organizează vineri, 13 iunie 2014, începând cu orele 20.00, la Centrul Internaţional de Conferinţe Casino Sinaia, cea de a IX-a ediţie a Galei Academiei Sinaia. Evenimentul va reuni, într-o atmosferă de film american, cei mai buni elevi şi sportivi ai anilor şcolari 2012-2013 și 2013-2014, alături de dascălii si antrenorii lor.

 „De nouă ani ne înclinăm în fața perfermanței! Am creat acest spațiu elitist, Academia Sinaia, rezervat celor mai buni elevi, sportivi, profesori și antrenori, și constat cu mândrie că devine reprezentativ. Sinaia crește și odată cu ea cresc generații determinate, competitive, demne de admirație. Acești tineri minunați și dascălii lor merită să fie sărbătoriți cu fast. Îi felicit și le doresc mult succes în continuare!” a declarat Vlad Oprea, Primarul oraşului Sinaia.

AS – Academia Sinaia“ – conceptul acestui eveniment, a fost creat pentru a celebra si premia reuşitele elevilor, sportivilor, profesorilor şi antrenorilor sinăieni.

“New York Nights”, aceasta este tema evenimentului din acest an. Cel mai grandios club își deschide porțile pentru decernarea premiilor acelora care, timp de doi ani, au dus numele orașului nostru pe covorul roșu al performanței.

În cadrul galei vor fi premiaţi 168 de olimpici, 102 sportivi, 46 de profesori şi  21 antrenori de la şcolile “George Enescu” şi “Principesa Maria”, de la Colegiul “Mihail Cantacuzino” şi de la Cluburile Sportive din Sinaia (Clubul Sportiv Carpați Sinaia, Clubul Sportiv Orășenesc Sinaia și Clubul Sportiv Școlar Sinaia). Ei vor fi recompensaţi pentru meritele lor cu diplome şi premii în valoare totală de 65 000 lei.

Atmosfera de club este garantată de laserele, efectele vizuale, dansatorii de la Frontline Crew și Club Dancing și de invitații speciali ai evenimentului: Grasu XXL, Ami, DJ K-lu, DJ Vlad Dobrescu, Exquisite BAR – Ionuț Ivanov.

Sinăienii și turiștii sunt invitați să se alăture și să petrecă până dimineața, accesul fiind liber pentru toată lumea începând cu orele 23,00.

Last modified: iunie 11, 2014

Comments are closed.