Administrație Publică

Pe 21 februarie intră în cursa nocturnă pentru cucerirea Bucegilor!

februarie 10, 2015

În data de 21 februarie 2015, Asociaţia Outdoor România în parteneriat cu Primăria Orașului Sinaia, organizează prima ediție a The MOUNTAIN ASSAULT. Evenimentul este o competiție deschisă oricărui iubitor al muntelui și al activităților în aer liber, o cursă nocturnă individuală care se desfășoară, în paralel, la două discipline: schi de tură și alergare montană.
alergare_montana_si_schi_sinaia_1420632630Sunt necesare: o stare bună de sănătate, un nivel de pregătire fizică de la mediu în sus, un echipament adecvat și o gustare în rucsac.
Lungimea traseului The Mountain Assault 2015 este de 6,69 km cu o diferență de nivel de +1217m. Cursa constă într-o urcare din Sinaia (start de la Primăria Sinaia) până la Cabana Miorița (cota 2000). Traseele pentru schi alpinism și alergare sunt comune cu mențiunea că traseului de schi alpinism i se păstrează un culoar de aproximativ 2-3 m lățime.
Concurenții vor parcurge următorul traseu complet: Start Primăria Sinaia – Stația Inferioară a Telegondolei Sinaia – Pârtia Nouă – Cota 1400 – Pârtia Drumul de Vară – Cabana Miorița.
Ora de start va fi 17.00.
Vor fi trei categorii de concurs la cele două probe: băieți < 35 ani, băieți > 35 ani, fete – open.
Se vor acorda premii primilor trei clasați atât la fiecare categorie, cât și la „general”. Cele 100 de locuri puse la dispoziție concurenților de către organizatori au fot ocupate într-un timp foarte scurt, ceea ce demonstrează necesitatea organizării acestui tip de întrecere în zonă, dar mai ales interesul tot mai crescut al sportivilor pentru aceste ramuri ale sportului de tip outdoor.
The MOUNTAIN ASSAULT este organizat cu sprijinul: Trepte, Clinica ProVita, Columbia Sportswear, Anconi Construct, Gravity Sportswear, Carapthian Man, Absolut Outdoor și H2O Sinaia.
Detalii pe site-ul oficial: www.outdoorromania.ro

Last modified: mai 17, 2021

Comments are closed.