Administrație Publică

Comunicat de Presă: 10 ani de “Sinaia pe Pârtie”

februarie 26, 2015

Primăria oraşului Sinaia organizează, în perioada 27 – 28 februarie 2015, cea de a X -a ediţie a Cupei de schi alpin “Sinaia pe pârtie” care se va desfăşura în Valea Soarelui pe Pârtia Lăptici.

Afis 2Concursul se adreseză sinăienilor amatori de sporturi de iarnă și schiori de performanță

Vlad Oprea: “Anul acesta, aniversăm 10 ani de când sărbătorim împreună, muntele, bucuria zăpezii și schiul sinăian. Vă aștept la start să continuăm această frumoasă tradiție și să petrecem două zile într –un cadru unic, la Cota 2000.

An de an numărul participanţilor la acest concurs este în creştere, ajungând în acest an la 370 de sinăieni înscrişi.

Participanţii vor concura pe grupe de vârste. În prima grupă se pot înscrie copiii până la vârsta de 7 ani, iar următoarele grupe sunt: 7-10 ani ; 11-15 ani; 16-20 ani: 21-30 ani; 31-40 ani; 41-50 ani; 51-60 ani; 61-70 ani; ultima grupă va fi formată din concurenţi peste 70 de ani. În prima zi a concursului va avea loc proba de slalom special, iar a doua zi cea de slalom uriaş.

Totodată, pot participa şi persoanele care sunt legitimate la cluburile sportive din Sinaia.

Concurenţii care nu au echipament de schi beneficiază, ca şi în anii trecuţi, pe baza cărţii de identitate de echipament gratuit, pus la dispoziţie de către Eskimo’s Ski School și Complex Snow Sinaia.

Participanţii la acest concurs vor avea parte de două zile de schi cu gratuitate pe toate instalaţiile de transport pe cablu: telegondolă, telecabină şi telescaun.

Câştigătorii vor fi premiaţi sâmbătă 28 februarie, orele 19,00 la cabana H2O de la baza Telegondolei Sinaia, cu premii în sume de bani cuprinse între 100 şi 300 lei, diplome, cupe şi medalii.

În organizarea concursului s-au implicat, ca de fiecare data, Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia și echipa Salvamont Sinaia. Ne-au sprijinit, oferind transportul pe cablu gratuit SC Transport Urban Sinaia SRL și Teleferic Prahova SA.

Last modified: mai 17, 2021

Comments are closed.