Administrație Publică

La Târgul de Turism: Sinaia lansează oferta “O săptămână la schi”, cu prețuri reduse la jumătate

martie 12, 2015

Primăria orașului Sinaia, în parteneriat cu Transport Urban Sinaia și zece hoteluri și pensiuni, de patru, trei și două stele, lansează azi, în cadrul Târgului de turism de la București, oferta “O săptămână la schi”. Astfel, în perioada 22-29 martie, turiștii pot beneficia de șapte nopți de cazare și schi-pass la jumătate din prețul afișat la recepție.

f1„Pentru că avem suficientă zăpadă la Cota 2000 cât să ne ajungă până în mai, ne-am gândit să concepem o ofertă de primăvară irezistibilă pentru pasionații de munte. Cu ajutorul partenerilor și colaboratorilor noștri lansăm azi pachetul „O săptămână la schi” cu prețuri la jumătate pentru serviciile de cazare și schipass. De exemplu, o cameră dublă la o pensiune de trei stele din Sinaia va costa 350 de ron, în loc de 700, iar schipass-ul, valabil pentru Telegondola Sinaia și Telescaunul Soarelui, se va vinde și el tot la jumătate de preț” a spus Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

f2Cele 10 hoteluri și pensiuni incluse în program, oferă un total de 80 de camere, reprezentând 168 de locuri de cazare. În cadrul ofertei, turiștii pot opta pentru două hoteluri de patru stele, Hotel Anda și Arca lui Noe, cinci hoteluri și pensiuni de trei stele (hotelul Rina Sinaia și pensiunile New Aosta Garden, Alina, Popasul Haiducilor și Marald) și trei unități de două stele (Hotel Bulevard, Pensiunea Casa Noastră și Hotel Rina Cerbul).

Doritorii pot accesa oferta telefonând la hotelul sau pensiunea dorită, dintre cele enumerate mai sus și incluse în program. Pe baza tichetului de cazare turiștii vor obține și reducerea de 50% la schipass, al cărui preț va fi de 400 de ron, pentru șapte zile.

Last modified: mai 17, 2021

Comments are closed.