Administrație Publică

Vineri, facem orașul mai frumos cu ajutorul voluntarilor Verde Crud

aprilie 1, 2015

Vineri, 3 aprilie, începând cu ora 14.00, 27 de angajați ai Primăriei orașului Sinaia alături de 20 de elevi ai Colegiului Mihail Cantacuzino și reprezentanți ai Asociației Socio-Culturale Prahova Excelsior vor vopsi aproximativ 600 de metri liniari de balustradă stradală, la intrarea în orașul Sinaia, dinspre București.
1G5A5927“Este vorba de vopsirea integrală a balustradei de pe pasarela pietonală care face legătura între blocurile de la Haltă și ieșirea străzii Muncii în Calea București. Am trimis în urmă cu câteva luni solicitări la CNADR (Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România) pentru refacerea zidurilor de susținere, atât pe Calea București cât și pe Calea Moroieni. Sper ca aceste lucrări să înceapă cât mai curând, astfel încât intrarea în orașul Sinaia să fie un pic mai primitoare.” a spus Vlad Oprea, Primarul orașului Sinaia.
Acțiunea face parte din campania de primăvara Verde Crud, care are ca obiective principale curățarea străzilor, trotuarelor și rigolelor, realizarea unor acțiuni de ecologizare pe coaste și pe văile râurilor și izvoarelor, acțiuni de conștientizare a populației privind importanța protejării mediului și a colectării selective.

Până în prezent volunarii care s-au alăturat campaniei Verde Crud au redat frumusețea locurilor din preajma Capelei Știrbei, Mănăstirii Sinaia, Valea Peleșului.

În semn de apreciere a efortului și implicării lor, Primăria Sinaia a inințiat o tombolă cu premii pentru voluntarii care participă la acțiunile de ecologizare a orașului.

Last modified: mai 17, 2021

Comments are closed.