Administrație Publică

Curs gratuit de antreprenoriat – “Garanții pentru tineri “

mai 19, 2015

Student doing the notesPrimăria orașului Sinaia vă informează că Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, în parteneriat cu Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii organizează în Ploiești, prin proiectul€”Garantii pentru tineri”, un curs gratuit de antreprenoriat, în urma căruia beneficiarii vor obține certificate de absolvire recunoscute național și internațional.
Proiectul oferă tinerilor, accesul la cursuri de formare profesională, informare și consiliere profesională, precum și asistență antreprenorială.
“Garantii pentru tineri” se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 16 și 24 ani, care au minim 10 clase și maxim 12 clase, dar fără să fi promovat examenul de bacalaureat, nu sunt înscriși într-o altă formă de învățământ și nu au loc de muncă.
Cursul se desfășoară în perioada 22 – 29 mai 2015, iar participanților li se va asigura decontarea cheltuielilor de transport, o masă/zi, precum și o indemnizație de 500 lei la absolvire.
Pentru mai multe informații, cei interesați sunt rugați să se adreseze Serviciului Public de Asistentă Socială, la numărul de telefon 0244 311 788/ tasta 4.

Last modified: mai 17, 2021

Comments are closed.