Administrație Publică

21 de ani de festival, 3 zile de distracție, 1 temă – Sinaia365

septembrie 3, 2015

Sinaia365 FestivalSinaia se pregătește de sărbătoare. În acest weekend punem covorul roșu și vă poftim la cea de-a XXI-a ediției a Festivalului Sinaia Forever.
NOUTĂȚI LA FESTIVAL
Pentru prima dată anul acesta am dublat spațiul expozițional și interactiv. Astfel, pe întreg bulevardul Carol I veți găsi:
• activități culturale, o cafenea literară, acorduri muzicale, standuri de carte (aduci o carte și poți lua alta), universul Lego, demonstrații sportive și de echitație, dans modern, animație pentru copii, balet în aer liber, muzică și dansuri populare – Bd. Carol I – Esplanada George Enescu;
• spectacole pe toată durata Festivalului -Teatrul Masca;
• mașini de epocă, mașini de concurs, escaladă, bike trial, kangoo jumps, acrobații măini în mâini, și un regal muzical (muzică clasică, jazz, rock, ușoară și populară) Amfiteatru Primărie – Rond Aosta – Parcul Dimitrie Ghica.
Facebook_promo_CrispusMeștesugari și producători din toate colțurile țării au confirmat participarea la festival cu produse naturale și obiecte confecționate manual.
Parada oficială (vineri, ora 21.00) acompaniată de actori, sportivi, fanfară, delegații din orașele înfrățite, tunel de lumini și artificii.
Tombola Sinaia Forever – premii surpriză oferite participanților care vor lăsa talonul completat în urna amplasată la Centrul de Informare Turistică. La ridicarea premiilor, participanții trebuie să facă dovada (cu șase poze de tip selfie) că au parcurs șase activități/locuri diferite din festival.
CUM SE VA CIRCULA ÎN SINAIA
Pe întreaga perioadă de organizare și desfășurare a evenimentului accesul autoturismelor pe bulevardul din centrul orașului este interzis, circulația se va desfășura doar pe varianta DN1.
B-dul Carol I, pe sectorul de drum de la Hotel Internaţional (sens giratoriu) până la benzinăria Petrom (vis-à-vis de Casino Sinaia): de miercuri, 02 septembrie 2015, ora 08.00 până luni 07 septembrie 2015, ora 06.00.
Str. Octavian Goga de joi, 03 septembrie 2015, ora 08.00 până duminică, 06 septembrie 2015, ora 24.00.
ARTIȘTI LA ÎNĂLȚIME: Uddi, Smiley, Robin & The Backstabbers, Vunk, Tenorii Distinto, Alesis, Les Elephants Bizzares, Tara, Delia, Faydee, Vama.
Spectacolele incendiare oferite de Crispus și artificiile vor încorona această ediție a Festivalului Sinaia Forever 2015.

Last modified: mai 17, 2021

Comments are closed.