Administrație Publică

La Sinaia: Peste 200 de persoane, sărbătorite la „Nunta de Aur”, ediția a X-a

mai 24, 2016

Primăria oraşului Sinaia organizează  joi, 26 mai 2016, cea de-a X-a ediție a Balului “Nunta de Aur”. Evenimentul, în cadrul căruia sunt celebrate dragostea, respectul, familia, longevitatea cuplurilor, se desfășoară începând cu orele 17.00, la Centrul Internaţional de Conferinţe “Casino Sinaia”, în Sala Oglinzilor.

 

În urma înscrierilor au fost invitate peste 200 persoane care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Dintre aceștia, 12 cupluri sărbătoresc în acest an jubileul căsniciei lor. La eveniment va fi prezentă însă și o pereche care a spus DA în fața ofițerului de stare civilă, în urmă cu 63 de ani. Vorbim despre cel mai longeviv cuplu din Sinaia.

Slujba religiosă pentru oficierea căsătoriei,  masa festivă, șampania și muzica nu vor lipsi de la acest eveniment.

Buna dispoziție va fi întreținută de Alex Șveț, un interpret foarte îndrăgit pe Valea Prahovei și nu numai. În acest cadru festiv, toți cei prezenți îşi vor aminti de cele mai frumoase clipe ale tinereţii şi vor retrăi momentul cununiei.

Din partea Primăriei Sinaia, cele mai longevive cupluri vor primi câte un certificat de căsătorie simbolic, dar și de alte surprize și cadouri.

AFIS NUNTA DE AUR

Last modified: februarie 20, 2021

Comments are closed.