Administrație Publică

Străzile Pustnicului și Lăstunilor intră, în această vară, în reparații capitale!

iunie 3, 2016

Străzile Pustnicului și Lăstunilor vor avea parte de reparații capitale. La prima dintre ele, lucrările au fost demarate începând cu 2 iunie, urmând ca la finele săptămânii viitoare să fie începute și pe cealaltă arteră. Totodată, riveranii sunt rugați să nu-și lase autovehiculele pe cele două străzi, pe durata lucrărilor, pentru a nu obstrucționa desfășurarea operațiunilor.

Reparațiile vor consta în îmbunătățirea stării tehnice a carosabilului, în realizarea pantelor transversale și longitudinale pentru preluarea și scurgerea apelor pluviale. Odată cu facilitarea accesului pietonal și rutier, reparațiile vor avea drept consecință și îmbunătățirea condițiilor de mediu, reducându-se nivelul noxelor (în special a prafului) în aer și fenomenului de degradare a solului cauzat, în prezent, de scurgerea necontrolată a apelor meteorice.

Costurile lucrărilor vor fi acoperite intregral din bugetul local al Primăriei Sinaia și sunt de aproape 198.000 lei pentru strada Pustnicului, respectiv aproape 175.000 lei pentru Lăstunilor.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de 45 de zile pentru Pustnicului și 30 de zile, de la data începerii, pentru strada Lăstunilor.

Primăria Orașului Sinaia își cere scuze riveranilor pentru disconfortul creat în perioada lucrărilor.

Last modified: iunie 3, 2016

Comments are closed.