Administrație Publică

Anunt public privind decizia etapei de incadrare pentru proiectul „Construire Park &Ride”

februarie 27, 2018

Orasul Sinaia prin Primar Vlad Oprea, titular al proiectului : Construire parcare supraetajata tip Park&Ride, statie capat de linie pentru autobuze, spatii comerciale, centru de inchiriere, biciclete, punct de informare turistica, mobilier urban, spatii verzi, drum acces, alei carosabile si pietonale, utilitati, bransamente si organizare de santier, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova, Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, judetul Prahova, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului de a nu se supune procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul : Construire parcare supraetajata tip Park&Ride, statie capat de linie pentru autobuze, spatii comerciale, centru de inchiriere, biciclete, punct de informare turistica, mobilier urban, spatii verzi, drum acces, alei carosabile si pietonale, utilitati, bransamente si organizare de santier”, propus a fi amplasat in orasul Sinaia, Aleea Caraiman, tarla 25, 50, parcelele Cc36, Cc7, Cc15, Dr 35, Bd. Carol I, Calea Prahovei (DN1), judetul Prahova.

  1. proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Agentia pentru Protectia Mediului Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, judetul Prahova in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-13.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 05.03.2018.

Last modified: martie 7, 2018

Comments are closed.