Administrație Publică

Anunt sedinta de Consiliu Local – miercuri, 20 noiembrie 2019

noiembrie 19, 2019

Miercuri, 20 noiembrie  2019, orele 16,00 va avea loc la sediul Primăriei orașului Sinaia, ședința extraordinară   a Consiliului Local al orașului Sinaia, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2019.

– Inițiator primar Vlad Oprea

  1. – Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 133/2019 referitoare la creditul de angajament pentru acțiuni multianuale ale bugetului de venituri și cheltuieli în perioada 2019- 2020,reprezentând obiectivele de investiţii ”Achiziție utilaj multifuncțional pentru deszăpezit și Achiziție tractor cu tocător de crengi și deșeuri lemnoase”.

– Inițiator primar Vlad Oprea

  1. – Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Anexei nr.4 la contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport local de călători și transport pe cablu în orașul Sinaia, catre SC. Transport Urban Sinaia SRL.

– Inițiator primar Vlad Oprea

  1. – Proiect de hotărâre privind aprobarea achizitionării de servicii juridice de consultanta, de asistență și/sau de reprezentare de către Orașul Sinaia/Primăria orașului Sinaia, Consiliul Local al orașului Sinaia, pentru promovarea unor acțiuni, apărări sau căi de atac.

– Inițiator primar Vlad Oprea

Descarca documentul de AICI

Last modified: noiembrie 19, 2019

Comments are closed.