Administrație Publică

Sinaia la Târgul Național de Turism: Promovăm turismul ecologic, traseele urbane la pas și mersul pe bicicletă!

martie 10, 2015

1G5A0611-2Între 12 și 15 martie, la București, în complexul expozițional Romexpo va avea loc Târgul Național de Turism al României. Sunt așteptați aproximativ 300 de expozanți și peste 30.000 de vizitatori. În această primăvară stațiunea Sinaia va promova turismul ecologic, neintruziv: muntele, traseele urbane, la pas, dar și traseele pentru bicicletă.

“După doi ani de lucrări intense în centrul orașului, prin proiectul de regenerare urbană <Via Sinaia, Design Verde-Deschis> stațiunea noastră arată cu totul altfel. Proiectul, în valoare de 20 de milioane de euro, a avut deja urmări în piața turistică locală, printr-o creștere de aproximativ 30% a numărului de turiști care ne-au vizitat în iarna acestui an. Sinaia se află într-o continuă schimbare și va rămâne, timp de mulți ani de acum încolo, una dintre stațiunile de top ale turismului național, cu o largă deschidere pentru turiștii din toate colțurile lumii.“ – a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

romexpo-bucurestiPrimăria orașului Sinaia a închiriat, pentru această ediție a Târgului, o suprafață de 40 de metri pătrați, în pavilionul C4, standul 69D. Toți agenții economici, activi în segmentul turistic local au fost invitați fie să se alăture în stand, printr-o persoană desemnată, fie să trimită materiale tpărite sau digitale, oferte sau prezentări, pentru ca acestea să fie expuse.

Pentru acest eveniment, Primăria orașului Sinaia a editat un număr de cinci materiale tipărite: o hartă a orașului Sinaia, cu trasee de plimbare pe jos sau cu bicicleta, o nouă ediție actualizată a catalogului turistic, cu hotelurile, pensiunile și restaurantele din oraș, un pliant de prezentare al zonei centrale și al domeniului schiabil, un flyer cu evenimentele anului și un flyer cu prezentarea ofertei “O săptămână la schi“.

Last modified: mai 17, 2021

Comments are closed.