Administrație Publică

La Sinaia: Sâmbătă, start la pedalat cu “On Top of the World” Bike&Run Fest

iulie 29, 2015

logoontoptricouAproape 200 de împătimiți ai ciclismului își vor testa energia și abilitățile, sâmbătă, 1 august, la “On Top of the World” Bike& Run Fest. Competiția face parte din seria TeamXpert Sport Events, organizată de Asociația “Tabere cu Suflet” în parteneriat cu Primăria Sinaia. Concursul, ajuns la cea de-a șasea ediție, este singurul de acest tip din țară.

Cei mai abili cățărători se vor întrece la categoria Elite Ride – “OMU pe 2 roți” Bike Challenge, urcând din Sinaia (startul se dă pe Aleea Peleșului) până la Vf. Omu (2507 m). Ora de plecare este 9.30.

Ca element de noutate, “On Top of the World” își deschide porțile și alergătorilor! Ei au la dispozitie două trasee:

– EasyRun: Sinaia – Cota 1400, cu o lungime de 7.5 km și o diferență de nivel de 580 m

– HobbyRun: Sinaia – Cota 2000, cu o lungime de 12.5 km și o diferență de nivel de 1250 m

La mountainbike sunt 4 trasee pentru 4 niveluri diferite de pregătire fizică, accesibile în funcție de pregătire fizică a fiecărui concurent:

– Easy Ride, între Cota 2000 și Babele,

– Hobby Ride, între Sinaia și Cota 1400,

– Profi Ride, între Sinaia și Babele,

– Elite Ride, între Sinaia și Vf. Omu.

On-Top-of-the-World-Bike-FestCâștigătorii vor fi premiați în fața Cazinoului Sinaia. Sponsorii concursului sunt: Dremel, Skil, Kandia Dulce, Librăria Sophia, Calipso, Asociația “Tabere cu Suflet”, Fullcolor, High-5.

Detalii pe www.ontopoftheworld.ro

TeamXpert Sport Events este o divizie a TeamXpert, avand ca domeniu de activitate organizarea de evenimente si competitii sportive. Incepand cu 1998, Teamexpert Sport Events a organizat peste 50 de competitii si concursuri la diferite discipline sportive. Printre acestea se numara competitii de marca precum maratonul de mountainbike Comana Bike Fest, cel de trailrunning Comana sau evenimente de traditie precum Cupa Malinului la schi si snowboard.Utilizand experienta si expertiza acumulate, incepand din 2012 TeamXpert Sport Events ofera consultanta de specialitate si altor organizatori de competitii. Obiectivul este implicarea sociala pentru promovarea unui segment de competitii sportive bazate pe fair-play, precum si respectul pentru natura si descoperirea tezaurului geografic si istoric al Romaniei.

Contact :TeamXpert – 0722 302 746

http://www.teamexpert.ro

Last modified: mai 17, 2021

Comments are closed.