Administrație Publică

ANUNȚ privind acordarea de tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde pentru unele categorii de persoane

iulie 31, 2020

Prin OUG nr.115/16.07.2020, s-a stabilit acordarea de tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde, pentru următoarele categorii de persoane:

  1. a) – persoanele care au venituri la nivelul indemnizației sociale pentru pensionari, respectiv 704 lei, în vârstă de 75 de ani impliniți sau peste această vârstă ;
  2. b) – persoanele/familiile fără adăpost, inclusiv cele care au fost evacuate și familiile cu copii care nu au domiciliu stabil, mai ales cele monoparentale.

 În concluzie:

persoanele în vârstă de 75 de ani impliniți și peste această vârstă, cu domiciliul pe raza orașului Sinaia, care nu au venituri sau ale căror venituri cumulate sunt situate la nivelul indemnizației sociale pentru pensionari, respectiv 704 lei și

persoanele/familiile fără adăpost, care nu au un domiciliu stabil, se pot prezenta la sediul primariei, cu actul de identitate și ordinul de evacuare (după caz), pentru a fi luate în evidența Direcției de Asistență Socială – Compartiment Servicii și Prestații Sociale și pentru a se putea efectua verificările necesare (ancheta socială).

COMPARTIMENT SERVICII ȘI PRESTATII SOCIALE

Vizualizează anunțul AICI

Last modified: iulie 31, 2020

Comments are closed.