Administrație Publică

LOCUINȚE DE NECESITATE PENTRU FAMILIILE RĂMASE FĂRĂ CASĂ

ianuarie 27, 2014

Primăria orașului Sinaia a alocat astăzi, 27 ianuarie 2014, locuințe de necesitate familiilor care au rămas fără adăpost, în urma incendiului ce le-a ars casa.

Începând de astăzi, pentru o perioadă determinată, două din cele patru familii (trei adulți și un copil), ale căror imobil a ars integral din cauza unui coș de fum necurățat, se vor muta în locuințele situate în strada Walter Mărăcineanu.

Celelalte două familii (patru adulți și doi copii) nu au dorit să se mute în locuințe sociale, spunând că vor locui la rude.

 

Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea: “Am alocat în regim de urgență locuințe de necesitate pentru familiile care au rămas fără casă, în urma incendiului care a vut loc ieri, la Sinaia. Locuințele din acest imobil le-am construit încă din anul 2005 și sunt destinate situațiilor de urgență, ele putând fi ocupate doar pe perioadă determinată. De asemenea, fac un apel la toți sinăienii care locuiesc la casă, să își facă periodic verificările necesare la coșurile de fum.“

 

Totodată, astăzi, a fost inițiată o campanie umanitară pentru a veni în sprijinul acestor familii.

Astfel, persoanele care doresc să ofere îmbrăcăminte, încălțăminte, mobilier, pături, electrocasnice și alimente, sunt rugați să se adreseze la sediul Primăriei Sinaia, persoană de contact: Florin Dumitrescu.

Last modified: ianuarie 27, 2014

Comments are closed.