Administrație Publică

Road Grand Tour se desfășoară la Sinaia, pentru al doilea an consecutiv Infernul Muntelui le va testa rezistența cicliștilor, pe 18-19 iunie

iunie 14, 2016

Road Grand Tour-Infernul Muntelui, ajuns la cea de-a doua ediție ce se desfășoară la Sinaia, le va pune la încercare abilitățile și rezistența tuturor cicliștilor care vor îndrăzni să-și testeze limitele. Traseul de aproximativ 12 km cu o diferență de nivel de aproape 800 m, între Sinaia și Cota 1400, le va da de furcă tuturor concurenților care vor participa la competiția din 18-19 iunie. Concursul adresat atât adulților, cât și copiilor – Kids Edition – care vor avea trasee speciale, în funcție de vârstă, este organizat de Asociația Județeană de Ciclism Prahova  în parteneriat cu Primăria Sinaia.

Întotdeauna contratimpul a constituit proba adevărului, proba celor cu adevărat puternici. Cu atât mai mult un contratimp pe munte ne va oferi ca învingători oameni extrem de tari, oameni care nu au teamă să rupă pedalele. Să enumerăm doar câteva legende ale ciclismului care excelau la această probă: Jaques Anquetil, monsieur cronometre, Miguel Indurain alias vulturul navarez, Fausto Coppi, Il campionissimo și nu în ultimul rând, Fabian Cacellara a.k.a Spartacus. Organizat pentru al treilea an consecutiv, Road Grand Tour a câștigat an de an mai mulți concurenți, profesioniști sau amatori, care au participat în număr din ce în ce mai mare, cu orice fel de bicicletă, la singura competiție din România care dă o șansă reală ciclismului de șosea“, au declarat organizatorii Road Grand Tour, pe http://www.roadgrandtour.ro/.

Ca și în anii precedenți, în semn de recunoștință față de locuitorii orașului care găzduiește competiția, organizatorii oferă gratuitate pentru parte dintre concurenții sinăieni. În acest an, 30 de sportivi din Sinaia pot participa gratis, cu pachet de înscriere inclus. Doritorii trebuie să se înscrie pe site, apoi să trimită un mail la info@roadgrandtour.ro cu copia a buletinului sau a vizei de flotant, dovezi ale rezidenței în orașul Sinaia.

Pentru ceilalți competitor, înscrierile se realizează până la data de 15.06.2016. Taxa de înscriere/ciclist : 100 lei. Plata se face prin ordin de plată în contul organizatorului: Asociatia Judeteana de Ciclism Prahova

IBAN : RO07 BTRL 0300 1205 U449 39XX,

Banca : TRANSILVANIA sucursala Ploiesti.

În momentul rezervării locului în cursă, persoana înscrisă va apărea în lista de participanți corespunzătoare turei pentru care a optat, cu status-ul NECONFIRMAT. După efectuarea plății, poate dura în jur de 3 zile până când status-ul să fie confirmat.

Pentru cursa copiilor, înscrierea este gratuită și se va face sâmbătă dimineață, pe 18.06.2006, cu condiția existenței echipamentului de siguranță (cască, genunchiere, cotiere, etc) și în prezența unui adult.

Ridicarea Kit-urilor de participare se face tot sâmbătă, începând cu ora 8.00, în zona de START, din fața Hotelului Rina.

Traseele de concurs sunt indicate în hărțile atașate!

Festivitățile de premiere vor avea loc în ambele zile de concurs, la finalul competițiilor, în fața Primăriei Sinaia. Sâmbătă este programată la ora 16.30, iar duminică, la ora 13.00.

Circulația auto va fi restricționată pe traseele de concurs atât sâmbătă, între orele 10.30 – 16.00, cât și duminică, între orele 09.30-12.00.

Mai multe informații găsiți pe site-ul www.roadgrandtour.ro sau pagina de Facebook – www.facebook.com/roadgrandtour.

@sinaia-2016_final

 

 

Last modified: iunie 15, 2016

Comments are closed.