Administrație Publică

COMUNICAT DE PRESA – La Sinaia lucrările de reabilitare continuă pe cel de-al III-lea tronson din B-dul Carol I

iulie 26, 2013

 

Primăria oraşului Sinaia anunţă continuarea lucrărilor de reabilitare pe cel de-al treilea tronson, pe B-dul Carol I, de la intersecţia cu strada Cuza Vodă și Piața Unirii, până la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Aosta. Lucrările vor demara în data de 29 iulie 2013, de la ora 9.00 şi vor dura aproximativ două luni.

Pe tronsonul II – din dreptul sensului giratoriu de la intersecția cu strada Mihail Kogălniceanu până la intersecţia cu Str. Cuza Vodă s-a turnat stratul de balast stabilizat și urmează să fie turnat primul strat de asfalt.

Turiștii și localnicii au acces către toate obiectivele turistice și unitățile de cazare folosind rutele alternative, iar activitatea comercială pe zona centrală a orașului se desfășoară în condiții normale.

 

Aceste lucrări fac parte din proiectul “REABILITAREA INFRASTRUCTURII PUBLICE URBANE ORAŞ SINAIA “VIÁ SINAIA DESIGN-VERDE-DESCHIS”, proiect finanţat din fonduri europene, în valoare de aproximativ 20 milioane euro.

Astfel, se va reabilita infrastructura urbană din zona centrală a oraşului: B-dul Republicii, B-dul Carol I şi B-dul Ferdinand precum şi străzile laterale care debuşează în aceste bulevarde.

 

Măsuri de restricţionare / interzicere circulaţie rutieră:

I. Pe B-dul Carol I (Tronsonul II – din dreptul sensului giratoriu de la intersecția cu strada Mihail Kogălniceanu până la intersecţia cu Str. Cuza Vodă si Tronsonul III – de la intersectia cu strada Cuza Vodă până la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Aosta) circulaţia rutieră va fi blocată până la finalizarea lucrărilor pe aceste tronsoane.

II. Circulaţia pietonală pe tronsonul închis se va realiza pe toată perioada lucrărilor fără restricţii.

III. Traficul rutier inclusiv transportul public de persoane se va efectua după cum urmează:

Pe direcţia Bucureşti – Braşov circulaţia autovehiculelor se va realiza din B-dul Republicii pe străzile Mihail Kogălniceanu – Str. Aosta – Bd. Carol I, dar şi pe Centura ocolitoare a oraşului.

Pe direcţia Braşov – Bucureşti circulaţia autovehiculelor se va realiza din B-dul Carol I – Str. Cuza Vodă – Str. Mihail Kogălniceanu – Bd. Republicii, dar şi pe centura ocolitoare a oraşului.

Pentru tranzitarea oraşului Sinaia se recomandă varianta oraşului, respectiv DN1.

 

Last modified: iulie 26, 2013

Comments are closed.