Administrație Publică

ATMOSFERĂ MAGICĂ DE SĂRBĂTORI LA SINAIA

decembrie 12, 2013

Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea vă invită sâmbătă, 14 decembrie 2013, orele 18,00 să aprindem împreună luminile de sărbătoare în centrul orașului.

Ceremonia de aprindere a iluminatului festiv va începe la orele 17,00 cu un program de colinde, vin fiert și figurine de turtă dulce oferite de gazdele evenimentului și  va fi marcată de un impresionant foc de artificii.

 

Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea:Aprinderea luminilor în centrul orașului va fi marcată printr-un eveniment special. Atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă este unică în fiecare an și  aduce multă bucurie sinăienilor și turiștilor. Ca în fiecare an și de acesta dată Sinaia este pregătită să întâmpine așa cum se cuvine  Sfânta Sărbătoare a Crăciunului.

Totodată, pe 14 decembrie  se dechide la Sinaia Târgul de Sărbători  unde veți găsi până pe 4 ianuarie 2014 produse tradiționale, cadouri și artizanat.

Pe Bulevardul Carol I  vor fi aprinse zeci de ghirlande, candelabre, plase luminoase, globuri şi figurine, luminate de mii de beculețe.

În sensul giratoriu de la strada Aosta se va înalta bradul de 7 metri împodobit cu 4080 beculeţe, înconjurat de ghirlande verzi, reni, îngeraşi şi multe alte figurine.

Parcul “Dimitrie Ghica” se va transforma într-un loc de basm, aleile vor fi decorate cu perdele luminoase, candelabre şi figurine, iar fântâna arteziană va fi  inundată de lumini.

 

Pregătirea și desfășurarea evenimentului necesită închiderea circulaţiei rutiere pe bulevardul Carol I, între orele 10,00 -19,00, între Primăria orașului Sinaia  și intrarea în Parcul “Dimitrie Ghica“.

Last modified: decembrie 12, 2013

Comments are closed.