Administrație Publică

DRAGOSTEA ESTE LA ÎNĂLȚIME

februarie 14, 2014

Au început pregătirile pe Pârtia Nouă  (la baza acesteia) – stația de plecare a Telegondolei Sinaia pentru evenimentul “Dragoste Albă din Foc și Gheață“ organizat de Primăria oraşului Sinaia, sâmbătă, 15 februarie 2014, începând cu orele 17,00.

În această dimineață a fost reamenajat stratul de zăpadă pe o porțiune din Pârtia Nouă. Temperaturile ridicate din ultima perioadă  au afectat pârtia, motiv pentru care aceasta a fost închisă în urmă cu o săptămână. În această după amiază, pe porțiunea de pârtie practicabilă vor avea loc repetițiile schiorilor și snowboard-erilor pentru demonstrațiile de mâine.

De-a lungul pârtiei au fost montate și securizate laserele și efectele pirotehnice care vor lumina Pârtia Nouă și cerul, sâmbătă seara.

Tot de astăzi a început montarea scenei pe care mâine vor concerta Monica Anghel și Voltaj și este amenajată zona pentru show ul cu foc al trupei Crispus.

Iubitorii sporturilor de iarnă sunt așteptați și în acest week-end pe pârtiile de altitudine de la Cota 2000, repectiv în Valea Soarelui și Valea Dorului.

Demonstrațiile de schi și snowboard vor fi susținute de: Clubul Sportiv Carpați Sinaia, Clubul Sportiv Școlar Sinaia, Sinaia Demo Team, Europa Ski Star, Spy Ski School, Eskimo’s Ski School, La Monitori.

Cu sprijinul: Hotel Palace, Hotel Rina Sinaia, Hotel Mara, Hotel Silvia, Hotel New Montana, Hotel Internațional, Hotel Tanți, Hotel Cota 1400, Hotel Cristal Stadion, Hotel Bulevard, Casa Duca, Hotel Green Palace, Motel Național, Supermarket Simacris, Ioana Hotels.

Last modified: februarie 14, 2014

Comments are closed.