Administrație Publică

LA SINAIA VA FI MARCATĂ ”ORA PĂMÂNTULUI”

martie 27, 2014

În data de 29 martie 2014, Sinaia participă alături de alte oraşe din ţară ,la campania mondială  Ora Pământului.

Acestă campanie este un apel global la acţiune, care se adresează fiecărui cetăţean, fiecărui sinăian, fiecărei companii şi fiecărei comunităţi, un apel de responsabilizare, iniţiativă şi solidaritate pentru a construi un viitor sustenabil al planetei.

 

Primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea: “Ne-am alăturat acestei campanii și anul acesta, deorece consider că putem face acest efort minim, de a stinge lumina timp de o oră, pentru a proteja Planeta. Acest eveniment marchează și începutul Campaniei Verde Crud”. Am lansat sinăienilor provocarea de a fi primii care să stingă lumina.”

Pentru a marca acest eveniment, Primarul oraşului Sinaia a decis ca iluminatul public din Sinaia să fie oprit în intervalul orar 20,30 – 21,30. În acestă perioadă a fost solicitat sprijinul Poliţiei oraşului Sinaia, în vederea asigurării siguranţei circulaţiei rutiere.

Îndemnul de a participa la această campanie este “Fii primul care stinge lumina! și se adresează tuturor cetaţenilor, hotelierilor şi instituţiilor din oraş.

Pe 29 martie, la ora 20,30 oamnenii de pe întreg mapamondul vor stinge lumina timp de o oră. Orașul Sinaia s-a alăturat acestui demers încă din anul 2009 când s-a sărbătorit pentru prima dată în România

Last modified: martie 27, 2014

Comments are closed.