Administrație Publică

CROSUL “ADRIAN GHIOCA” LA A IX-A EDIŢIE

mai 8, 2014

Primăria oraşului Sinaia organizează în data de 9 mai 2014, de Ziua Europei cea de a IX-a ediţie a Crosului “Adrian Ghioca”.

La acest concurs se înscriu anual aproximativ  200 de participanţi, adulţi cu domiciliul stabil în oraşul Sinaia și elevii şcolilor sinăiene indiferent de domiciliu.

 

 “Am inițiat acest eveniment de suflet în memoria profesorului Adrian Ghioca, un Om extraordinar, un model pentru fiecare dintre noi. Crosul, ca și celelalte competiții sportive pe care le organizăm, încurajează tinerii și adulții să facă mișcare în aer liber și să adere la un stil de viață sănătos și echilibrat. Totodată, această zi – 9 mai, este un bun prilej de a sărbători unitatea în rândul sinăienilor și al europenilor ” a declarat Vlad Oprea, Primarul oraşului Sinaia.

Cros_Adrian_Ghioca_2014

Participanţii vor concura pe două categorii: fete şi băieţi şi pe nouă categorii de vârste: până la 11 ani; 11-15 ani; 16-20 ani; 21-30 ani; 31-40 ani; 41-50 ani; 51-60 ani; 61-70 ani şi peste 70 ani.

Traseul pentru concurs a fost împărţit astfel: cei cu vârste până la 15 ani şi peste 51 ani vor primi startul la orele 16,00, de la hotelul Păltiniș, iar celelalte categorii de vârste vor lua startul la aceiași oră, de la “Colegiul Mihail Cantacuzino”. Sosirea concurenților va fi la intrarea în parcul “Dimitrie Ghica”.

Câştigătorii vor fi premiaţi la finalul crosului în parcul “Dimitrie Ghica”. Premiile vor consta în diplome, medalii şi bani.

Pentru buna desfăşurare a concursului s-a solicitat sprijinul Poliţiei Rutiere, Poliţiei Locale, Jandarmeriei şi Serviciului de Ambulanţă.

Pe durata crosului, pentru evitarea aglomerării traficului circulaţia va fi oprită pe traseul de concurs cu puţin timp înainte de începerea acestuia. Crosul se va desfăşura pe un singur sens de circulaţie dinspre Bucureşti spre Braşov.

 

Prin acest eveniment Primăria oraşului Sinaia aduce un omagiu celui care a fost un excelent profesor de matematică, director al colegiului, consilier local şi un om minunat, Adrian Ghioca.

Last modified: februarie 19, 2021

Comments are closed.