Administrație Publică

Festivalul anului la Sinaia: Din 26 septembrie vom deveni epicentrul distracției în aer liber!

septembrie 16, 2014

TaxiÎntre 26 și 28 septembrie va avea loc cea de-a XX-a ediție a Festivalului Sinaia Forever. Timp de 19 ani, organizatorii evenimentului au adus în prim-plan o temă, de impact și actualitate, care a dominat activitățile din cele trei zile de Festival. Anul acesta, la aniversarea de 20 de ani, Sinaia devine orașul faptelor bune, centrul eleganței și bunului gust, al muzicii de calitate și al spectacolelor în aer liber.

Timp de trei zile, centrul stațiunii  se va transforma într-un loc plin de voie bună și inițiative pozitive. Ca în fiecare an, circulația mașinilor va fi oprită iar bulevardele centrale vor fi dedicate pietonilor și bicicliștilor. Vor exista opt zone cu tematici diferite, două scene (una mare, în Parcul Dimitrie Ghica și alta destinată copiilor, în centrul orașului), jocuri cu foc, acrobații, ateliere de creație, expozanți din toată țara, concerte, animație stradală cu actori, clovni, marionete uriașe, personaje de epocă și statui vivante, recitaluri de muzică clasică în aer liber, spectacole de artificii și un mega-show cu lasere.

10499546_894490390580082_5888580534500067060_oSinaia, orașul faptelor bune

Pentru prima dată în istoria festivalului se va crea un spațiu al democrației și drepturilor omului, o Piața a Societății Civile, o zonă dedicată celor mai reprezentative 20 de organizații non-guvernamentale din țara noastră. Acestea vor avea standuri de informare și promovare a cauzelor pe care le susțin, precum și activități de antrenare a publicului.

“Sinaia de bonton, Sinaia faptelor bune nu se referă doar la eleganță și bun-gust. Ci și la rolul acestui oraș, rol istoric dacă vreți, de a da un ton pozitiv, de a marca începutul unui traseu mai bun, mai responsabil. Ne dorim ca, în aceste trei zile de Festival, să ne amintim și să sărbătorim lucrurile bune, aspectele pozitive, inițiativele valoroase, care vor schimba România definitiv, în bine. Vă așteptăm cu drag și cu multe surprize plăcute la Sinaia!” a spus Vlad Oprea, primarul orașului.

VunkDintre vocile Festivalului: Vunk, Taxi, Antonia, (Com)Pact și DJ din Londra și Amsterdam

Pe scena Festivalului Sinaia Forever, vor concerta, în cele trei zile de Festival peste 15 trupe și artiști, din țară și străinătate. Programul final al evenimentului, pentru toate cele trei zile de festival, va fi făcut public la sfârșitul acestei săptămâni.

Rămâneți la curent cu toate noutațile cu un like pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/primariasinaia

 

Last modified: aprilie 12, 2021

Comments are closed.