Administrație Publică

Primăria orașului Sinaia anunță lansarea pachetului turistic „O săptămână la schi“, în perioada 20-25 martie 2016

martie 7, 2016

Primăria orașului Sinaia, în parteneriat cu Transport Urban Sinaia și zece hoteluri și pensiuni, de patru, trei și două stele, lansează oferta “O săptămână la schi”. Astfel, în perioada 20-25 martie, turiștii pot beneficia de cinci nopți de cazare și schipass la jumătate din prețul afișat la recepție.

„Primăvara înseamnă pentru turiști și O săptămână la schi, pachet pe care îl lansăm și în acest an împreună cu partenerii și colaboratorii noștri. Iar iubitorii muntelui au toate premisele pentru a alege Sinaia datorită condițiilor de aici generate de investițiile pe care le-am făcut în ultimii ani. Cea mai nouă, Telegondola Carp, inaugurată în acest an este cea care asigură accesul către toate pârtiile de schi în cele mai bune condiții și la prețuri extrem de avantajoase,” a spus Vlad Oprea, Primarul orașului Sinaia.

Cele 10 hoteluri și pensiuni incluse în program oferă un total de 88 de camere, reprezentând 176 de locuri de cazare. În cadrul ofertei, turiștii pot opta pentru un hotel de patru stele (Hotel Carpathia), șapte unități de trei stele (Hotel Rina Sinaia, Hotel Bucegi, Hotel Silvia Apart, pensiunile New Aosta Garden, Master și vilele Camelia și Economat-La Tunuri) și două hoteluri de două stele (Hotel Tanți și Hotel Rina Cerbul).
Doritorii pot accesa oferta telefonând la hotelul sau pensiunea dorită, dintre cele enumerate mai sus și incluse în program. Pe baza tichetului de cazare turiștii vor obține și reducerea de 50% la schipass, al cărui preț va fi de 560 de ron, pentru cinci zile. Condițiile de schiat sunt optime, ținând cont de noul strat de zăpadă depus.
Flyer O saptamana la schi

Last modified: martie 8, 2016

Comments are closed.