Administrație Publică

CROSUL “ADRIAN GHIOCA” LA A XI-A EDIŢIE

mai 3, 2016

Primăria oraşului Sinaia organizează în data de 4 mai 2016, cea de a XI-a ediţie a Crosului “Adrian Ghioca”, o tradiție pentru oraș și pentru sinăieni.

Evenimentul, inițiat in memoriam profesorului Adrian Ghioca, adună, anual, la start aproximativ  200 de participanţi, adulţi cu domiciliul stabil în oraşul Sinaia și elevii şcolilor sinăiene indiferent de domiciliu.

Crosul, asemenea tuturor celorlalte evenimente sportive organizate la Sinaia, este adresat iubitorilor de mișcare, indiferent de vârstă, fiind totodată și un test al rezistenței, ținând cont de distanțele pe care le au de parcurs competitorii.

Participanţii vor concura pe două categorii: fete şi băieţi şi pe nouă categorii de vârste: până la 11 ani; 11-15 ani; 16-20 ani; 21-30 ani; 31-40 ani; 41-50 ani; 51-60 ani; 61-70 ani şi peste 70 ani.

 

Ca noutate, acest an vine cu un traseu mai scurt pentru concurenții cu vârstele între 16-40 de ani. Dacă în anii precedenți startul era de la Colegiul “Mihail Cantacuzino”, la această ediție, plecarea se va face de pe strada Avram Iancu, nr. 53 (casa familiei Ghioca). Pentru celelalte categorii, traseul de concurs începe de la hotelul Păltiniș. Startul se va da la ora 16.00, iar sosirea concurenților va fi la intrarea în parcul “Dimitrie Ghica”.

 

Câştigătorii vor fi premiaţi la finalul crosului în parcul “Dimitrie Ghica”. Premiile vor consta în diplome, medalii şi bani.

Pentru buna desfăşurare a concursului s-a solicitat sprijinul Poliţiei Rutiere, Poliţiei Locale, Jandarmeriei şi Serviciului de Ambulanţă.

Pe durata crosului, pentru evitarea aglomerării traficului, circulaţia va fi oprită pe traseul de concurs cu puţin timp înainte de începerea acestuia.

Prin acest eveniment Primăria oraşului Sinaia aduce un omagiu celui care a fost un excelent profesor de matematică, director al colegiului, consilier local şi un om minunat, Adrian Ghioca.

Last modified: februarie 19, 2021

Comments are closed.