Administrație Publică

LIGA DE FOTBAL – Ediţia a VII-a

iunie 9, 2016

Primăria oraşului Sinaia, în parteneriat cu Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia, organizează în perioada 11 iunie – 03 iulie 2016 cea de-a VII-a ediţie a Ligii de Fotbal, competiţie dedicată sportivilor amatori din Sinaia. La turneul din acest an vor concura 13 echipe totalizând un număr de 156 de jucători.

Ceremonia de deschidere va avea loc sâmbătă, 11 iunie 2016, orele 12.00 pe baza sportivă a Colegiului  “Mihail Cantacuzino”, acolo unde se vor desfăşura şi meciurile din cadrul competiţiei. Duminică, 03 iulie 2016, începând cu orele 11.00 este programată Marea Finală care va stabili echipa câştigătoare a acestui an.

 “Liga de fotbal este deja o competiție cu traditie, mult așteptată de iubitorii acestui sport, fie ei jucători sau susținători. Le doresc tuturor echipelor succes, sa dea dovada de fair-play și cei mai buni să câștige!” a declarat Oana Preda, președinte Club Sportiv Carpați Sinaia.

În pauzele meciurilor, toți cei prezenți vor putea participa la concursuri interactive organizate pentru suporteri, iar în weekend-uri vor fi organizate tombole cu premii.

Valoarea echipamentelor și a premiilor puse în joc este de 7000 de euro.

Totodată, se vor acorda premii speciale pentru: cel mai tânăr jucător şi cel mai vârstnic jucător, cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător al turneului, cea mai bună galerie, cel mai frumos steag de galerie, cel mai fair-play gest al unui jucător şi titlul de golgheter al ediției.

Afis_LF

Last modified: iunie 9, 2016

Comments are closed.