Administrație Publică

Anunț public privind decizia etapei de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul realizare pasaj rutier la intersecția DN1 cu Bulevardul Ferdinand (Sinaia Nord)

august 9, 2021

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. (C.N.A.I.R. S.A), prin proiectant Asocierea METROUL S.A. – ITALROM INGINERIE INTERNAȚIONALĂ S.R.L, titular al proiectului REALIZARE PASAJ RUTIER LA INTERSECȚIA DN1 CU BULEVARDUL FERDINAND (SINAIA NORD) anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, de a nu  se supune evaluării impactului asupra mediului și nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul REALIZARE PASAJ RUTIER LA INTERSECȚIA DN1 CU BULEVARDUL FERDINAND (SINAIA NORD), propus a fi amplasat în orașul Sinaia, la intersecția Drumului Național 1 cu Bulevardul Ferdinand.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Prahova din Ploiești, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306 , în zilele de luni-vineri, între orele 9-13, precum și la următoarea adresă de internet http://apmph.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Vezi anunțul în format pdf AICI

Last modified: august 9, 2021

Comments are closed.