Administrație Publică

Azi lansăm CONCURSUL: Vânătorii de Gondole!

februarie 1, 2016

Ai prins Gondola Carp pe fir?

Bravo! Trimite fotografia și câștigă puncte de dat pentru toată iarna!

Vanatorii de gondoleCe trebuie să faci:

  • Trimite fotografiile cu Gondola Carp, pe fir, pe adresa: concurs@primaria-sinaia.ro până joi, 04 februarie, la ora 15.00
  • Nu uita, mailul trebuie să conțină: numele și prenume participantului, numărul de telefon și fotografiile, la rezoluție maximă.
  • Un participant poate trimite maxim trei fotografii, care vor fi automat înscrise în concurs.
  • Joi, 04 februarie la ora 16.00 toate fotografiile primite vor fi publicate pe pagina de facebook a Primariei Sinaia, într-un album separat. 24 de ore mai târziu (vineri, 05 februarie, la ora 16.00) concursul se încheie iar fotografiile câștigătoare vor fi desemnate în funcție de numărul de like-uri obținut în cele 24 de ore de la momentul încărcării, până la momentul finalizării concursului.
  • Primele șapte fotografii cu cele mai multe like-uri la sursă (prin sursă înțelegând pagina Primăriei, nu distribuirile ulterioare, pe alte pagini) câștigă cartele cu puncte, astfel:

Premiul I: 1 cartela de 300 de puncte

Premiul al II-lea: 1 cartela de 180 de puncte

Premiul al III-lea: 1 cartelă de 120 de puncte

Mențiuni (locul IV, V, VI și VII): câte o cartelă de 60 de puncte.

Regulamentul Concursului

  1. Organizator: Primăria Orașului Sinaia în parteneriat cu Transport Urban Sinaia
  2. Durata Concursului: 01.02.2016 – 05.02.2016
  3. Derularea concursului: Concursul este organizat si se desfasoara exclusiv în mediul online pe site-ul internet facebook.com, la adresa http://www.facebook.com/primariasinaia
  1. Mecanismul concursului: Dacă ai o fotografie bună cu Gondola Carp (cea mai nouă instalație pe cablu din Sinaia, care face legătura între Cota 1400 la Cota 2000) trimite-o pe adresa de e-mail: concurs@primaria-sinaia.ro până joi, 4 februarie, la ora 15.00. Mailul trebuie să conțină: numele și prenumele participantului, numărul de telefon și maxim trei fotografii. Toate fotografiile primite vor fi încarcate joi, 4 februarie, la ora 16.00 într-un album dedicat, public, pe pagina de Facebook a Primăriei Sinaia. Fotografiile trimise ulterior datei și orei specificate, nu vor mai fi încărcate în album.

24 de ore mai târziu, vineri 05 februarie, la ora 16.00 Concursul se va incheia. Vor fi desemnate cele 7 (șapte) fotografii câștigătoare, în funcție de numărul de like-uri primit de fiecare poză în parte, pe pagina de facebook a Primăriei Sinaia. Premiile se vor acorda fotografiilor, nu participanților. Astfel, un participant poate câștiga un premiu, două premii, sau maxim trei premii dacă participă cu una, două sau trei fotografii care primesc, fiecare, numărul de like-uri necesar.

  1. Premiile: Valoarea totală a Premiilor este de 2.005 lei. Premiul I, o cartelă de 300 de puncte de adulți va fi oferită participantului a cărui poză a strâns cele mai multe like-uri înregistrate până la finalizare concursului – vineri, 05.02.16, ora 16.00. Premiul al II-lea, o cartelă de 180 de puncte pentru adulți va fi oferită participantului a cărui poză a strâns al doilea număr de likeuri, până la finalizarea concursului. Premiul al III-lea, o cartelă de 120 de puncte pentru adulți va fi oferită participantului a cărui poză a strâns al treilea număr de likeuri, până la finalizarea concursului. Mențiunile vor fi acordate fotografiilor de pe locurile 4, 5, 6 și 7, în funcție de numărul de like-uri. Fiecare mențiune va fi premiată cu o cartelă de 60 de puncte, pentru adulți. Premiile vor putea fi revendicate la Primăria Orașului Sinaia (Relații cu Publicul) pe baza buletinului, începând cu data de 08.02.2016, după ora 12.00, dar nu mai târziu de 1 martie 2016.
  1. Fotografiile sunt înscrise automat în concurs prin trimiterea e-mail-ului la adresa: concurs@primaria-sinaia.ro. Dimensiunea minima a fotografiilor este de 2MB. Toate fotografiile înscrise în concurs pot fi utilizate de către organizatori, cu specificarea numelui autorului, fără a se emite nicio pretenție financiară sau de alt tip din partea Participantului. În cazul în care Participantul nu este și Autorul fotografiei, organizatorii nu pot fi trași la răspundere.
  1. Diverse: Organizatorul are dreptul să decida în orice moment încetarea concursului. Instiintarea referitoare la incetarea concursului va fi afisata la adresa http://www.facebook.com/primariasinaia cu cel putin 3 (trei) zile inainte.

Prin participarea la Concurs, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

 

Last modified: februarie 1, 2016

Comments are closed.