Administrație Publică

Anunț ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local al orașului Sinaia care se va desfășura online prin intermediul platformei ZOOM

mai 6, 2022

Vineri, 06 mai  2022, orele 12,00  va avea loc ședința extraordinară de indata  a Consiliului Local al orașului Sinaia, care se va desfășura online,  prin intermediul platformei ZOOM,   cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotarare privind aprobarea situatiilor financiare ale SC. Transport Urban Sinaia  SRL la data de 31.12. 2021.

– Initiator Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia

  1. Proiect de hotarare privind aprobarea situatiilor financiare ale SC. Sinaia Forever SRL. la data de 31.12. 2021.

– Initiator Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia

  1. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2022.

– Initiator Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia

  1. Proiect de hotarare privind modificarea și completarea HCL nr. 196 din 27.11.2020 referitoare la predarea către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației prin Compania Națională de Investiții CNI S.A. a imobilului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții „Construire Spital Orășenesc Sinaia, Județul Prahova”, cu modificarile si completarile ulterioare.

– Initiator Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia

  1. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii de Consiliu Local nr. 24/17.02.2020 privind completarea Hotărârii de Consiliu Local nr. 158/28.08.2018 referitoare la aprobarea proiectului ”Sinaia 3.0 Educație.Social.Mobilitate” și a indicatorilor tehnico-economici.

– Initiator Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea achizitionarii de servicii juridice de consultanta, de asistenta și/sau de reprezentare de catre orasul Sinaia, Primaria orasului Sinaia, Consiliul local al orasului Sinaia, pentru promovarea unor actiuni, apărări sau cai de atac.

– Inițiator Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia

Vezi anunțul în format pdf AICI

Last modified: mai 6, 2022

Comments are closed.